Facebook de Wereld Kindertheater
Fotobalk 1 Fotobalk 11 Fotobalk 16 Fotobalk 14 Fotobalk 12 Fotobalk 6 Fotobalk 5 Fotobalk 3 Fotobalk 10 Fotobalk 4 Fotobalk 7 Fotobalk 15 Fotobalk 13 Fotobalk 9 Fotobalk 2 Fotobalk 8

Wordt u een Vriend van de Wereld?

De Wereld streeft ernaar dat alle kinderen in Haarlem toneel kunnen spelen en dat alle lessen en voorstellingen optimaal verzorgd en betaalbaar zijn. Dat er prachtige kostuums en decors voor alle kinderen worden gemaakt. Dat er een groot aanbod aan cursussen en workshops in de diverse wijken van Haarlem wordt geboden, zodat ieder kind ongeacht afkomst, achtergrond of financiële mogelijkheden toneel kan spelen. We dragen hiermee in 2016 bij aan het plezier en de culturele en sociale ontwikkeling van ruim 1600 Haarlemse kinderen.

De Wereld leeft van kleine gemeentelijke subsidies, wat sponsoring en bijdragen van fondsen en natuurlijk van de contributies die deelnemers betalen. De contributiebedragen zijn aangepast naar inkomen en worden bewust laag gehouden zodat ieder kind mee kan doen. We willen ze daarom ook niet drastisch verhogen, maar we hebben wel meer inkomen nodig om De Wereld draaiende te houden.

Daar kunnen Vrienden van De Wereld de helpende hand bieden.

Wat doet een Vriend van De Wereld?

Een Vriend helpt De Wereld met een jaarlijkse financiële bijdrage naar draagkracht. We denken aan een minimumbijdrage van €25,- per jaar, daar zouden we al mee geholpen zijn. Indien u meer kunt missen, zijn we daar ontzettend blij mee.

U ben van harte welkom om eens langs te komen om uzelf te overtuigen van wat De Wereld doet. Dat kan uw donatie, met name voor uzelf, meer doel en zin geven.

Wat krijgt een Vriend van De Wereld?

U krijgt 2x per jaar een nieuwsbrief over wat er in De Wereld gebeurt; nieuwe projecten, nieuwe plannen, geplande voorstellingen etc.

U krijgt een uitnodiging voor 2 personen voor de voorstellingen van onze productie groepen.

Wie kan een Vriend van De Wereld worden?

Natuurlijk kan iedereen een Vriend van de Wereld worden; we denken echter vooral aan ouders, opa’s en oma’s van deelnemers, ooms en tantes, vrienden van de familie. Maar wellicht kent u nog andere mensen die een stichting als de onze een warm hart toedragen. Heeft u een eigen bedrijf? Dan kunt u uw gift natuurlijk ook onder gunstige voorwaarden via uw bedrijf laten lopen. Iedereen is van harte welkom bij De Wereld.

De Wereld, we maken het samen!

Gunt u een kind De Wereld? Wilt u een bijdrage leveren? Voor ons zou dat een wereld van verschil maken! Print onderstaand formulier, vul het in, stuur het per post of een scan per mail naar ons terug en word een zeer gewaardeerde Vriend van De Wereld.

 

Vrienden aanmeldformulier

 

Alvast bedankt voor uw steun!

Stichting De Wereld Kindertheater heeft een culturele ANBI status. Dit betekent dat uw gift onder bepaalde voorwaarden voor 125% aftrekbaar is van de belasting.

Kijk voor meer informatie op www.belastingdienst.nl, zoek op “culturele ANBI”.

 

De Wereld Kindertheater, Klein Heiligland 84, 2011 EJ Haarlem.
Telefoon: 023-5317799 E-mail: info@wereldkindertheater.nl

 

Acteur/Actrice de Wereld Kindertheater