Facebook de Wereld Kindertheater
Fotobalk 4 Fotobalk 2 Fotobalk 6 Fotobalk 13 Fotobalk 14 Fotobalk 11 Fotobalk 15 Fotobalk 8 Fotobalk 12 Fotobalk 9 Fotobalk 10 Fotobalk 16 Fotobalk 3 Fotobalk 5 Fotobalk 1 Fotobalk 7

Zelf een toneelstuk bedenken, maken en spelen in een echt theater?
Dat kan jij ook!

6 t/m 9 jaar

SPELGROEPEN

Voor alle kinderen die meer willen met theater! We werken in de lessen aan basistechniek spel, improvisatie, presentatie en samenwerking. Hierbij staat het spelplezier voorop! De kinderen maken vanuit de improvisaties een toneelstuk. Het cursusjaar wordt  afgesloten met een presentatie in het theater.  MEER WETEN? Klik hier!

SPEELTONEEL

In een dag een toneelstuk maken? Dat kan iedere eerste zondag van de maand, bij het Speeltoneel. De kinderen verzinnen zelf een verhaal en rollen. Zij denken mee over decor en kostuums. Aan het eind van de dag spelen zij hun voorstelling voor publiek.
Kosten zijn Є 17,50  Klik hier voor meer informatie.

STEMCURSUS

Hoe kun je het best je stem gebruiken en wat kun je er eigenlijk allemaal mee? Deze korte  speelse cursus wordt gegeven in samenwerking met Stichting Stem in de Stad . De cursus is uitsluitend bedoeld voor kinderen die ook deelnemen aan een spelgroep.  Klik hier voor meer informatie.

Acteur/Actrice de Wereld Kindertheater